Είναι η ζάχαρη τελικά, μια γλυκιά συνήθεια; - Wellness Time
553
post-template-default,single,single-post,postid-553,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Είναι η ζάχαρη τελικά, μια γλυκιά συνήθεια;

Είναι η ζάχαρη τελικά, μια γλυκιά συνήθεια;

Αν ανήκεις στην πλειονότητα των ανθρώπων που τους αρέσουν τα γλυκά, enjoy the club, είμαι και εγώ μια από αυτές! Υπάρχει μια βιολογική εξήγηση από τα παλαιότερα χρόνια: Τα γλυκά δεν είναι δηλητηριώδη.
Η γλυκύτητα ενός τροφίμου υποδεικνύει την υψηλή περιεκτικότητα σε γλυκόζη που σημαίνει αυτομάτως ότι προσφέρει πολλή ενέργεια.
Συνεπώς η αγάπη των ανθρώπων για τη ζάχαρη είναι φυσική και αγνή, όταν φυσικά μιλάμε για φρούτα και αλλά τρόφιμα που περιέχουν ζάχαρη, φρουκτόζη και αλλά υγιεινά σάκχαρα από μόνα τους και δεν προστίθεται από άλλους.
Η ζάχαρη κρύβει πολλούς κινδύνους, αρχικά δημιουργεί τη βάση για την ανάπτυξη ασθενειών, όπως ο διαβήτης, η παχυσαρκία, η κατάθλιψη και αλλά πολλά τα οποία προέρχονται από την κατανάλωση επεξεργασμένων τροφίμων, πρόσθετων σακχάρων πλουσίων σε ζάχαρη.
Το μυστικό κρύβεται εδώ…
Η γλυκόζη είναι ένα σάκχαρο. Γλυκόζη βρίσκεται σχεδόν στο κάθε τρόφιμο που βάζουμε στο στόμα μας, από φρούτα, λαχανικά μέχρι γλυκά. Χρησιμοποιείτε ως βασική πηγή ενέργειας για τον ανθρώπινο οργανισμό και είναι αναγκαία για την επιβίωση του, βέβαια αν καταναλώσουμε μεγάλη δόση γλυκόζης τα αποτελέσματα αντιστρέφονται.
•Γι’ αυτό το λόγο….
Ένταξε τη γυμναστική στην καθημερινότητα σου. Η καθιστική ζωή έχει αποδειχθεί ότι μεγαλώνει τις πιθανότητες αύξησης βάρους σε μικρό χρονικό διάστημα. Μερικά από τα πολλά οφέλη της γυμναστικής είναι η βελτίωση της υγείας καθώς , βοηθάει στο χάσιμο λίπους και στην αύξηση μυϊκής μάζας. Βελτιώνει την εύρυθμη λειτουργεία του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιτυγχάνεται διατήρηση του βάρους χωρίς αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα. Επίσης έχουμε διατήρηση ή αύξηση του μεταβολικού ρυθμού .

Ευχαριστούμε πολύ τη φιλοξενία του το Baron restaurant, Ζησημοπούλου 14,Μεταξα- Γλυφάδα.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.