Ξεκόλλησε τη ζυγαριά με 4 απλά Tips! - Wellness Time
517
post-template-default,single,single-post,postid-517,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive
 

Ξεκόλλησε τη ζυγαριά με 4 απλά Tips!

Na anartiso i oxi

Ξεκόλλησε τη ζυγαριά με 4 απλά Tips!

Κανείς δίαιτα και βλέπεις τη ζυγαριά σου κολλημένη; Συνέχισε την προσπάθεια σου χωρίς να χάσεις την ψυχραιμία σου. Το στάδιο αυτό ονομάζεται πλατό. Είναι το δυσκολότερο κομμάτι της διαδικασίας αυτής, καθώς λιγοστεύουν οι αντοχές σου και σε περιβάλει ο πανικός.

•Συμπεριέλαβε την πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα.
Σε έρευνες παρατηρήθηκε ότι η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη σε κάθε γεύμα αρκεί να συνδυαστεί με άλλες τροφές. Έχουν υψηλό δείκτη κορεσμού και αυξημένη θερμιδογόνο δράση, που σημαίνει ότι ο οργανισμός καίει θερμίδες καθώς τις αφομοιώνει.

•Πέταξε τα επεξεργασμένα δημητριακά και άρχισε να καταναλώνεις δημητριακά ολικής αλέσεως, κατατάσσονται μέσα στις σούπερ τροφές για καύση λίπους και αδυνάτισμα. Συγκεκριμένα η βρόμη είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, αποτελεί ιδανική επιλογή διότι δημιουργεί την αίσθηση κορεσμού στο στομάχι με συνέπεια να μην υποκύπτει σε ανθυγιεινούς πειρασμούς.

•Άφθονα υγρά!!
Τουλάχιστον 3 λίτρα την ημέρα νερό για την σωστή ενυδάτωση και αύξηση της διούρησης. Συνδύασε με αφεψήματα βοτάνων για την ενίσχυση των παραπάνω και της εφίδρωσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

•Ένταξε τη δραστηριότητα στην καθημερινότητα σου. Χιλιάδες έρευνες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μερικά από τα πολλά οφέλη της γυμναστικής είναι η βελτίωση της υγείας καθώς , βοηθάει στο χάσιμο λίπους και στην αύξηση μυϊκής μάζας. Βελτιώνει την εύρυθμη λειτουργεία του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιτυγχάνεται διατήρηση του βάρους χωρίς αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα. Επίσης έχουμε διατήρηση ή αύξηση του μεταβολικού ρυθμού.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.